Naša priča.

Milomir Milivojević, osnivač i direktor Super Doma, je u poslovne vode ušao sa jednom svežom idejom o tome kako jedno građevinsko preduzeće treba da izgleda. Zato je 2017. godine osnovao Super Dom koji je za veoma kratko vreme značajno proširio i uvećao svoje poslovanje kao i broj zaposlenih.

Cilj je bio da se klijentima na tržištu, pored profesionalno odrađenih poslova i projekata, pruži alternativa da sve svoje želje i snove ostvare na jednom mestu. Firma od svog osnivanja konstantno raste, unapređujući svoje usluge i proizvode.

Ostvarili smo saradnju sa ozbiljnim dobavljačima kako u Srbiji tako i u inostranstvu, a sve sa ciljem pružanja najkvalitetnijih materijala našim klijentima. Proširili smo kapacitete u proizvodnji i imperativ nam je postao da okupimo najstručnije ljude u svojim poljima.

Zahvaljujući tome, možemo uvek da premašimo očekivanja naših klijenata i da budemo ponosni na obavljen posao znajući da iza nas ostaju samo srećna i zadovoljna lica.

SUPER DOM

Proces koji teži savršenstvu.

Okupili smo tim iskusnih stručnjaka, a direktor Milivojević je od početka uspostavio kulturu daljeg usavršavanja u firmi na ličnom i na timskom nivou. Jedino tako se može ići napred.

Kombinacija talenta i kulture koju kao firma gajimo je najveći garant svim našim potencijalnim klijentima da ćemo u svakom aspektu našeg posla da pružimo vrhunski trud da se posao završi najprofesionalnije moguće.

Ambiciozni smo, vredni i gladni uspeha koji direktno zavisi od zadovoljstva naših klijenata. Zbog toga možemo reći da su naši klijenti ujedno i naša najveća pokretačka snaga.

Šta možete da očekujete od nas?

Svim klijentima pristupamo na individualan način, u skladu sa njihovim ličnim željama i potrebama.

Ono što možemo da garantuejmo je da će svi naši klijenti dobiti dobiti set kvaliteta koji našu firmu odlikuje.

Stručni kadar
Integritet
Vrhunski proizvod/uslugu
Tačnost i efikasnost

Naš tim.

Milomir Milivojević

Direktor

Marija Milivojević

Arhitekta

Ivana Marinković

Diplomirani ekonomista

Darko Marinković

Diplomirani inženjer građevinarstva

Posao

Želiš da postaneš
deo našeg tima?

Ako misliš da smo tim sa kojim želiš da sarađuješ

Pošalji nam prijavu

Zakažite sastanak sa nama.

Pozovite nas i zakažite sastanak gde ćemo razgovarati o Vašem projektu.

KONTAKT
064 2424 345